1 din 2

Esti dezvoltator imobiliar, deții o cabană sau o sală de evenimente si cauti solutii smart pentru proiectele tale?

iHome Tech doreste să lucreze cu dezvoltatori imobiliari din România și nu numai, pentru a putea crește notorietatea apartamentelor Smart Integrate.

Vezi Magazin
  • Simplicitate

    Sistemele iHome sunt simple de utilizat, consumatorul final nefiind pus în situația de a învăța sisteme greoaie, pur si simplu au nevoie de o aplicație și câteva cunoștiințe de limba Engleză.

  • Accesibile

    Față de sisteme integrate prin cabluri, cu hub-uri costisitoare, sistemele iHome au un preț scăzut, care conferă avantaje atât dezolvatorului, cât și locatarului.

  • Ușor de Implementat

    Sistemele iHome se conectează în câteva minute, înlocuind perfect produsele vechi. Intervenția se face ușor asupra sistemului, putâând fi făcute chiar de către locatar cu puțină asistență.

Despre Instalarea Sistemelor

Sistemele sunt ușor de instalat, fiind instalate de către electricianul care face in mod normal montajul prizelor / întrerupătoarelor, etc. Automatizările se fac de către un membru din echipa iHome la locație (în funcție de marimea proiectului)

Produsele noastre

Întrebări Frecvente

Cum se face plata sistemelor?

Sistemele smart iHome sunt personalizate pentru fiecare proiect în parte. iHome va semna un contract cu beneficiarul în care se vor menționa toate clauzele necesare bunei desfășurări a activității.

Plata este de asemenea interpretabilă de la fiecare proiect în parte.

La proiectele mari iHome poate percepe un avans pentru începerea proiectului, după care se poate stabili un termen de plată pentru lichidarea sumei.

Poate iHome să facă montajul?

iHome este în procesul de constituire a unei echipe de electricieni, care să monteze aparatura.

Dar dat fiind faptul că sistemele iHome sunt foarte simplu de instalat, echipa electrică a beneficiarului poate face acest lucru folosind fișele tehnice oferite de iHome.

Dar despre integrare? iHome face integrarea?

iHome se va ocupa de interconectarea produselor smartcu aplicația / hub-ul vocal.

Aceasta se poate face în diferite etape, în funție de multe variabile.

(Poți cere detalii privind interconectarea completând formularul de mai jos)

Povesteste-ne ce vrei si noi o transformăm în realitate!